5 ZPŮSOBŮ, JAK SE NAUČIT SAMA NALÍČIT

Pouštět si návody na YouTube

Můžete opakovat postupy, které jste viděly na videu a opakovat si takové postupy doma. Na obrazovce se zdá být vše jasné a snadné, ale tak jednoduché to nikdy není. Každý člověk je jiný, má jinou pleť a proto pro něj fungují jiné produkty a postupy. 

Navštěvovat vizážistky

Můžete se snažit zapamatovat postup vizážistek a použité produkty. Nápad je to skvělý, ale při líčení většinou vizážistka postupuje určitým způsobem a nemusí vám předat všechny informace, které jí běží hlavou.

Na líčení je navíc vyhrazený čas a je lepší, když vizážistka předem ví, že vám má předat nejen líčení, ale také určité znalosti. Nebojte se svojí vizážistce říct, že byste měla zájem i o kurz, ráda to uslyší a ráda se na takový kurz připraví.

Ekonomičtější formy
make-up kurzů ve skupinách

Spokojení jsou většinou všichni, ale hlavně proto, že nemají srovnání. Navíc je zde omezený přístup pro individuální rady a tipy, takže se nezlepšujete v konkrétních věcech, co byste zrovna vy potřebovala vědět.

Vzít vše do vlastních rukou

Vždy je možnost se líčení a práci s make-upem naučit svépomocí, intuitivně a metodou pokus-omyl. Určitě je to zajímavá cesta, při které přijdete na spoustu možností, ale bez profesionální pomoci může být velice zdlouhavá a nákladná.

Jak správně na líčení?

Když se chceme naučit kreslit, hrát na klavír, zpívat, a hlavně, stát se odborníky v nějakém oboru, co uděláme? Pravděpodobně budeme navštěvovat hodiny kreslení, hry na klavír nebo zpěvu u člověka, který poslední roky až desítky let strávil danou profesí.

Co se týče make-upu, předpokládá se, že dívky by měly být schopny zvládnout vše od začátku samy, ale nikde už není napsané, kde by se to měly dozvědět.

V tom okamžiku to občas končí třeba tím, že vyrazí bez make-upu. A tak, abychom jako ženy nic nepokazily, volíme zlatou střední cestu řasenek a balzámu na rty. 

Můžete to ale změnit

Můžete se naučit líčit jednou pro vždy, pořádně a na celý život. Můžete být jedinečná, dostávat komplimenty ze všech stran a cítit se na 100 % svá, když váš vzhled bude podtrhovat vaši vnitřní krásu. 

Zjistíte, které produkty (štětce, paletky a další) jsou pro vás vhodné, jak se vším pracovat a hlavně – jak se nalíčit sama sobě na míru. Z toho důvodu jsem se pro vás rozhodla vytvořit řadu kurzů, abych vám s tím pomohla.

OBJEDNÁVKA MAKE-UP & HAIRSTYLING KURZŮ V BRNĚ

KURZY HAIRSTYLINGU „VLNY & LOKNY“
SE ZNAČKOU TIGI